Tervetuloa treenaamaan LähiTapiola Sport Centeriin!

Meillä voit treenata kahdella eri salilla, "perinteisellä" laitesalilla sekä Beast Strong -salilla.

Valoisa ja siisti, toisessa kerroksessa sijaitseva, 300 m2 kokoinen kuntosalimme tarjoaa monipuoliset harjoittelumahdollisuudet niin aloitteleville saliharrastajille, kuin kokeneemmillekin treenaajille. TERVETULOA!

Gym80-merkkiset laitteemme tarjoavat turvallisen harjoittelumahdollisuuden aloittelijoille. Lämmitellä voi juoksumatolla, crosstrainerillä, soutaen tai vaikka kunto- ja spinningpyörillä.

Hyvin varustellulta saliltamme löytyy käsipainoja 1 kilosta 45 kiloon saakka, kahvakuulia, hyppynarut, slammballeja, leuanvetotanko vastuskuminauhoineen, voimistelurenkaat, bosupallo ja jopa tankotanssiin soveltuva tanko!

  • Kuntosali on avoinna (henkilökohtaisella kulkukortilla) ma-su klo 05-22. Treeniaikaa on klo 23 saakka.
  • Järjestämme myös kuntosalikursseja, seuraa Facebook-sivujamme (löytyvät myös etusivultamme) tulevista kursseistamme!

Beast Strong -sali tarjoaa erinomaiset puitteet toiminnalliseen harjoitteluun. Noin 300 neliöisestä salista löytyy mm. levytankoja ja -painoja, kahvakuulia, köydet, renkaat, wallballeja, hyppynaruja, rengas&leka, kelkka sekä nyrkkeilysäkkejä, joiden avulla pääset kehittämään lyönti- ja potkutekniikkaasi itsenäisesti tai ohjatusti.

Kuntosalille on 15-vuoden ikäraja. Alle 15-vuotiaat voivat harjoitella vanhempiensa seurassa. Alle 18-vuotiaiden salisopimukset allekirjoittaa huoltaja.
Nuoremmille löytyy omat ohjatut ryhmät katso TÄSTÄ lisää.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.