Rakennustöiden vuoksi jäsenyydet kesäajaksi tauolle

Kuten olette huomanneet, LähiTapiola Sport Centerin laajennus/saneeraustyö on käynnissä ja etenee hyvinkin ripeästi – laajennus on tarkoitus ottaa käyttöön heti kesän jälkeen syyskuun alussa.

Jouduttaaksemme koko projektin etenemistä ja minimoidaksemme rakennustöistä aiheutuvien haittojen keston, olemme päätyneet yhdessä kiinteistön omistajan kanssa ratkaisuun, jossa vanhan osan saneeraus käynnistetään täysmääräisesti heti kesäkuun alusta lähtien. Tämä merkitsee sitä, että laitamme kaikki jäsenyydet tauolle 1.6.2021 alkaen koko kesäajaksi. Pyrimme löytämään keinot, millä voisimme jatkaa toimintaa rajallisessa määrin esimerkiksi ulkotiloissa, mutta tästä tulemme informoimaan erikseen. Pahoittelemme jäsenistöllemme saneeraustöistä aiheutuvaa haittaa. Käynnistämme syksyn jäsenyyksien myynnin mahdollisimman pian – nykyisille jäsenillemme otamme siinä huomioon keskeytyksestä aiheutuneen haitan!

Toimistosiiven saneeraus oli alkujaan tarkoitus aloittaa vasta syyskuussa sen jälkeen, kun uusi laajennusosa on käyttövalmis. Näin olisimme voineet pitää kuntosalit käytössä koko ajan, tosin osin väliaikaistiloissa. Saneerauksen piti valmistua osittain vuoden loppuun mennessä ja kokonaisuutena ensi helmikuun loppuun mennessä. Aikataulutus aiheutti koko syyskaudelle useita haasteita erityisesti sisääntulon, sosiaalitilojen ja kahvilan sekä rakennustöistä aiheutuvien turvallisuuskysymysten suhteen. Sovitulla järjestelyllä saamme 1. ja 2. kerroksen lopulliseen kuntoon lokakuun loppuun mennessä ja koko keskuksen marraskuun loppuun mennessä. Sosiaalitilat ja asiakaspalvelu saadaan järjestettyä väliaikaisratkaisuin syys-lokakuun ajan.

Laajennuksen jälkeen tulemme olemaan yksi pääkaupunkiseudun monipuolisimmista liikuntakeskuksista. Nykyisiin tiloihin tulee saneerauksen jälkeen näyttävä sisääntuloaula asiakaspalvelu- ja välinemyyntipisteineen, viihtyisä kahvila-ravintola, modernit kuntosalin, toiminnallisen harjoittelun ja spinningin tilat, uudistetut monitoimikentät ja keilahalli sekä uudet neuvottelu- että toimistotilat. Laajennusosaan tulee Sport Centerin omina toimintoina tennistä ja sulkapalloa, tanssistudio, joogastudio sekä lasten ja nuorten liikuntaa palvelevat tilat. Sinne tulee myös omien yritystensä kautta toimivat 4 padel-kenttää ja golfin sisäharjoittelutila.