Sulkuajan tarjonta LähiTapiola Sport Centerissä
 
Ohjatut ulkojumpat
Tarjoamme ohjattua liikuntaa ajalla 6.4. - 28.4. turvallisesti ja pykälien mukaisesti ulkona. Myös striimit ovat käytettävissäsi sekä Wodconnectiin ohjelmoidut kotitreenit - pysytään siis liikkeessä!
Edellä mainitut ovat vapaasti tarjolla kaikille, joilla on voimassaoleva 39€/kk -jäsenyys.

Ulkotreenit toteutetaan yhteistyössä seuran kanssa ja mukaan mahtuu 20 + 1 henkeä per treeni. Muistetaan pitää hyvät etäisyydet ja henk.koht huolehditaan hygieniasta.
 
Lisää ulkotreenejä on tulossa! Informoimme näistä osoitteessa www.ltsport.fi sekä Facebook-ryhmissämme. Ilmoittauduthan ulkotreeneihin Avoinna24-palvelussa.
 
Kuntosalit ovat toistaiseksi suljettuina, myös muut lajit tauolla, selvitämme mikäli esim sulkapallon pelaaminen (kaksinpelin) olisi ok. Sulun ulkopuolelle jää mm ip-kerho, ammattiurheilijat, lasten liikunta 2008 ja nuoremmat. 
 
 
Striimatut tunnit
Osoitteesta https://solidsport.com/hyvan-mielen-tila löytyy paljon ohjattuja tunteja, tuttujen vetäjiemme johdolla! 
Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia käytössäsi, laita postia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Wodconnect
Wodconnectista (maksuton palvelu osoitteessa wodconnect.com => Hae Beast Strong -sali) löytyy jokaiselle päivälle treeni, jonka voit helposti toteuttaa kotona ja ilman välineitä.
 
Kartoitamme kuntosalin ja 3. kerroksen väistötilojen vuokrausta yhdelle hengelle/perhekunnalle kerrallaan, tästä lisäinfoa alkuviikosta!