Good things come for those who wait - arvoisat asiakkaat!

Tuleva liikunnan ja hyvinvoinnin monitoimikeskuksemme tulee aukeamaan vaiheittain syksyn edetessä. Viralliset avajaiset on suunnitteilla marraskuussa, kun sisääntuloaula sekä kahvila-ravintola valmistuvat.

Rakennustyöt etenevät hyvää vauhtia ja keskuksemme laajennusosa on avautumassa ajallaan 1.9

Avaamme kuntosalin, toiminnallisen tilan sekä ryhmäliikunnan kokonaisuudessaan 1.10. 

Toki lokakuukin käynnistyy vielä hieman työmaatunnelmissa, sillä suunnitellusti esim. aulatilamme sporttikauppoineen ja asiakaspalvelumme sekä kahvila-ravintolamme aukeavat lopullisessa muodossaan ja paikassaan 1.11.

Keskuksemme toiminnot avautuvat näin seuraavasti:

1.9.
Tennis, sulkapallo, monitoimikentät
Asiakaspalvelu väliaikaisissa tiloissa
Padel
Bowling Masala

6.9.
Lastenliikunta Sporttis Masalassa
DCA-tanssikoulu

1.10.
Fitness Masala: Gym Masala, Ryhmis Masala, Boksi Masala, Jooga Mashala

1.11.
Asiakaspalvelu ja aulatilat
Bistro Mediterranean Cuisine
Inside Golf
Climb@Masala –kiipeilykeskus (avaamisajankohta tarkentuu vielä)

Liikettä syyskuuksi!

Ryhmäliikunnan näytetunnit:
Tanssi- ja joogastudiomme valmistuvat 1.9. Tulemmekin tarjoamaan teille syyskuun aikana ilmaisia näytetunteja tulevasta! Tarkempi aikataulu ja ilmoittautumisohjeet saatte lähempänä syyskuun alkua.

Kevyet aamupäivätunnit:
Käynnistämme kevyet aamupäivätunnit tanssisalissamme ja /tai monitoimikentällämme viikolla 36! Tarjoamme kaksi tuntia viikossa tututtuun tapaan klo 10.00 - 10.55, tiistaisin (Kevyt voimaharjoitus) ja perjantaisin (Kehonhuolto-core). Tämän syyskuun paketin hinta on 9,99€. Paikan syyskuun tunneille voi varata osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Toiminnallinen treeni:
Tarjoamme syyskuuksi väliaikaistreeniä yhteistyökumppanimme, Beast2F –seuran kautta. Myös tästä informoidaan pikapuolin tarkemmin.

Asiakaspalvelumme päivystää puhelimitse 16.-31.8. klo 9-19, numerossa 09 2211 891. Syyskuusta alkaen asiakaspalvelumme palvelee väliaikaisissa tiloissa ma-pe klo 08.00 - 21.00.

Kesäaurinko lämmittää vielä; nautitaan ulkoliikunnasta & elokuusta - pian näemme!

Masala Arenan tiimi

Tällä viikolla on saapunut alustat mm tennikselle, sulkapallolle, salibandylle ja käsipallolle. Myös padelkenttien elementtien pystytys on aloitettu!
Seuraavat tilat käynnistyvät 1.9.2021 alkaen:

* padel
* tennis
* sulkapallo
* pingis
* salibandy
* futsal 
* käsipallo
* keilailu
* tanssistudio
* lastenliikunta

Muiden toimintojen ja tilojen aikatauluja tarkennetaan myöhemmin. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse  09 2211891 arkisin klo 10-16 sekä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

UUDET WWW-SIVUT avataan kuun vaihteessa, ns projektisivut löytyy osoitteessa: www.masalaarena.fi

Meillä on jännä syksy edessä. Vanha halli kokee täydellisen uudistuksen, viereen nousee täysin uusi halli uusine palveluineen. Myös meidän www-sivut uusitaan ja julkaistaan elo-syyskuun vaihteessa. Näille sivuille päivätämme vain tärkeimmät tiedotteet, rinnalla on ns projekti sivut osoitteessa www.masalaarena.fi josta voitte kurkata hieman mitä uutta on tulossa.

Kun lopulliset uudet sivut auki, niin mm tämä osoite ohjautuu niille sivuille automaattisesti. Viettäkää hyvä kesä ja tavataan liikunnan merkeissä syyskuussa!

Voitte laittaa meille postia osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittaa arkisin ma-pe klo 9-16.00 numeroon 09-2211891

Syksyn tarjonta alkaa olemaan selvillä ja olemme avanneet osan kursseista verkkokauppaan varattavaksi. Kurkkaa linkin takaa tarkemmin: 
http://ltsport.fi/index.php/palvelut/lasten-ja-nuortenliikunta

Keilahalli on muun hallin tapaan suljettuna mutta pidämme joitain kisaeriä kesän aikana, tarkemmin niistä linkin takaa. 
http://www.ltsport.fi/index.php/palvelut/keilahalli/kesakisa-2021

Hyvää kesää kaikille!