Kuntosalien varauksista

Olemme laittaneet asiakkaille postia miten kuntosalimme ovat käytössä sulun ajan, joka kestää ainakin 14.4.2021 asti. 
Mikäli et ole postia saanut huomenna klo 8.00 mennessä, niin ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin koetetaan saada viesti perille. 

Hallilla on nuorten toimintaa (salibandy, tanssi ja käsipallo) sekä joitain kilpajoukkueita tai ammatin harjoittajia, jotka tiloissa annettujen sääntöjen valossa voivat toimia.
Muutoin halli on kiinni, myös asiakaspalvelu. Puhelimitse tavoitat meidän arkisin klo 9-16 numerosta 09 2211 891

 Sulkuajan tarjonta LähiTapiola Sport Centerissä
 
Ohjatut ulkojumpat
Tarjoamme ohjattua liikuntaa ajalla 6.4. - 28.4. turvallisesti ja pykälien mukaisesti ulkona. Myös striimit ovat käytettävissäsi sekä Wodconnectiin ohjelmoidut kotitreenit - pysytään siis liikkeessä!
Edellä mainitut ovat vapaasti tarjolla kaikille, joilla on voimassaoleva 39€/kk -jäsenyys.

Ulkotreenit toteutetaan yhteistyössä seuran kanssa ja mukaan mahtuu 20 + 1 henkeä per treeni. Muistetaan pitää hyvät etäisyydet ja henk.koht huolehditaan hygieniasta.
 
Lisää ulkotreenejä on tulossa! Informoimme näistä osoitteessa www.ltsport.fi sekä Facebook-ryhmissämme. Ilmoittauduthan ulkotreeneihin Avoinna24-palvelussa.
 
Kuntosalit ovat toistaiseksi suljettuina, myös muut lajit tauolla, selvitämme mikäli esim sulkapallon pelaaminen (kaksinpelin) olisi ok. Sulun ulkopuolelle jää mm ip-kerho, ammattiurheilijat, lasten liikunta 2008 ja nuoremmat. 
 
 
Striimatut tunnit
Osoitteesta https://solidsport.com/hyvan-mielen-tila löytyy paljon ohjattuja tunteja, tuttujen vetäjiemme johdolla! 
Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia käytössäsi, laita postia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Wodconnect
Wodconnectista (maksuton palvelu osoitteessa wodconnect.com => Hae Beast Strong -sali) löytyy jokaiselle päivälle treeni, jonka voit helposti toteuttaa kotona ja ilman välineitä.
 
Kartoitamme kuntosalin ja 3. kerroksen väistötilojen vuokrausta yhdelle hengelle/perhekunnalle kerrallaan, tästä lisäinfoa alkuviikosta!

Muutoksia toimintaamme 1.4 alkaen

Koronatilanteen kehittyminen haasteellisemmaksi sekä sen puitteissa tehdyt rajoitustoimet ovat vähentäneet oleellisesti ryhmäliikuntaan osallistuvien määrää. LTSC:n laajentaminen etenee ja vanhan osan saneeraus vaatii myös toimintojen uudelleen järjestämistä. Kesäkaudet normaalistikin ovat vuoden hiljaisinta aikaa ryhmäliikunnassa. Haluamme hyödyntää poikkeusajan edistämällä rakennusprojektia ja siten varmistaa syksyn toiminnan käynnistyminen ajallaan – kuitenkaan teitä unohtamatta!

Edellä mainittujen syiden johdosta nykyinen ohjattujen tuntien kalenteri tulee päättymään 31.3. 2021. Koronarajoituksien puitteissa tulemme järjestämään ohjattuja tunteja väistötiloissa, ulkona sekä myös virtuaalisesti. Koronarajoituksien ja remontin sallimissa rajoissa pidettävistä tunneista ilmoitamme kotisivuillamme ltsport.fi/ajankohtaista ja Avoinna24.fi .

Toiminnan häiriöistä johtuen kultakorttijäsenyytemme muutetaan uudistetun toiminnan käynnistymiseen asti hopeajäsenyyksiksi (59e -->39e/kk). Pronssi- ja hopea-asiakkuudet säilyvät ennallaan.

Kuntosalitoiminta jatkuu koronarajoitusten sallimissa määrin koko ajan normaalisti. Beast Strong -sali tullaan siirtämään saneeraustoimenpiteiden alta väistötilaan, toimistosiiven 3. kerroksen ns. Dojo-tilaan, heti huhtikuun alussa. Tämä siirto aiheuttaa noin viikon katkon toiminnalliseen harjoitteluun. (ilmoitamme etenemisestä www-sivuillamme) LähiTapiola Sport Center tulee tämän vuoden aikana kokemaan historiamme suurimman muutoksen. Toiminta tulee normalisoitumaan – toivottavasti myös koronan suhteen – syksyllä. Tällöin tulemme uudistamaan myös jäsenyyksiemme sisällön entistä kattavammiksi. Muutoksessa tulemme huomioimaan pitkäaikaiset jäsenyydet.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä ja ymmärtämyksestä.

Terveisin,

Martin Valtonen
p. 044 2547288
(arkisin 9-17, whatsapp 24/7)

AVI päätti toimintarajoituksista

Aluehallintoviraston tänään tekemän päätöksen mukaisesti joudumme sulkemaan kuntosalit huomisesta alkaen 28.4 asti. Päätös koskee myös ryhmäliikuntaa, mutta ei koske striimattuja etätunteja. Päätöksen mukaan tilojamme voidaan käyttää 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan, joten tältä osin seurat informoivat itse jäsenistöään omaa toimintaansa koskien. Asiakaspalvelu pidetään suljettuna mainitun rajoituksen aikana – mahdollisia tiedusteluja voi tehdä sähköpostitse tai puh. 044-2547288.

Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan järjestämään ryhmäliikuntaa striimattuna – ilmoitamme tunneista kotisivuillamme ja SoMe-kanavillamme. Pahoittelemme päätöksen asiakkaillemme aiheuttamaa haittaa. Hyödynnämme rajoitusajan siirtämällä mm. Beast Strong – alueen toimistosiiven 3. kerrokseen, millä valmistaudumme tulevaan varmistamalla laajennusprojektin eteneminen aikataulusuunnitelmien mukaisesti.

 

 

Huomenna eli 2.3 klo 12-15 on hallilla vesikatko, pahoittelemme tilannetta.