Hei,

Hallin asiakaspalvelu on suljettu (hallilla), soittaa voitte arkisin meille klo 9.00-16.00 numeroon 09 2211 891. Laskutuksiin liittyvissä asioissa laittakaa s-postia osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

 

HATHA JOOGA ohjaajana Lauriina Äärelä

Lempeä hatha jooga sopii kaikille. Harjoitus alkaa selinmakuulta, sen jälkeen teemme lempeitä koko kehoa avaavia liikkeitä ja päätämme harjoituksen loppurentoutukseen. Harjoitus antaa ihanan lopetuksen menneelle viikolle, mielelle rauhaa ja keholle mahdollisuuden palautua. Tunti alkaa klo 18.00 ja kestää 60min.

Jos kokeilu toimii hyvin jatkamme tuntien pitämistä ja pyrimme lisäämään tarjontaa mahdollisuuksien mukaan. Alustaan/ohjelmaan tulee kirjautua, se kannattaa tehdä ennakkoon. Mukaan pääset linkin takaa: https://solidsport.com/hyvan-mielen-tila/watch/yin-jooga

Koronatiedote asiakkaillemme

Koronavirustilanteen ja hallituksen eilen antaman toimenpidelistan vuoksi joudumme valitettavasti keskeyttämään toiminnan hallillamme, tässä vaiheessa 13.4 asti, mutta todennäköisesti tulevien päätösten mukaisesti pidempäänkin.  

Hallituksen perjantain tiedotustilaisuuden jälkeen olemme menettäneet käytännössä kaikki julkiset tapahtumat (turnaukset, koulujen varaukset ym.) ja eilisessä tiedotustilaisuudessahan kiellettiin kaikki yli 10 henkilön ryhmät ja toiminta yli 70-vuotiaille. Vahvana suosituksena annettiin myös urheilu- ja liikuntatilojen sulkeminen, joskaan hallituksella ennen valmiuslakien voimaantuloa ei ole oikeutta tehdä asiasta päätöstä. Jo nyt olemme todenneet koronavirustilanteen vuoksi merkittävän asiakaskadon urheiluhallissamme.

Tasavallan presidentti totesi eilen haastattelussaan, että koronavirustilanteen vaatimat toimenpiteet on nyt otettava tosissaan. Kaikki edellä mainittu huomioon ottaen olemme tänään tehneet asiakkaidemme terveyttä turvaavan päätöksen, minkä mukaisesti toiminta urheilukeskuksessamme lopetetaan tästä päivästä (17.3.2020) nyt 13.4.2020 asti, mutta hallituksen päätösten mukaisesti tarvittaessa pidempäänkin.

Päätös tulee merkitsemään Kirkkonummen sisäurheiluhalli Oy:lle vaikeita taloudellisia haasteita. Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin toimimaan siten, että näiden haasteiden jälkeen voisimme edelleenkin jatkaa toimintaamme. Jäsenillemme tämä merkitsee, että harjoittelumahdollisuutta tiloissamme ei ole. Jäsenet, jotka haluavat keskeyttää jäsenyyden, voivat ilmoitta siitä meille sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , jolloin jäsenyysehdoistamme poiketen emme laskuta enää ilmoitusta seuraavan kuun jäsenyyslaskua. Mahdolliset muut jäsenyyteen liittyvät kysymykset voi lähettää myös samaan sähköpostiin.

Pyrimme jatkamaan toimintaamme heti pandemian päättymisen jälkeen, mistä tiedotamme erikseen. 

Löydät aina viimeiset tiedot kotisivultamme

 ltsport.fi/ajankohtaista

Toivomme kaikilta jäseniltämme ymmärtämystä näiden vaikeiden päätösten suhteen!

 

Päivitys koronavirustilanteeseen

Olemme tänään 22.3 tehneet tilannepäivityksen koronavirustilanteen vaikutuksista toimintaamme:

  1. Pandemia näyttää laajenevan ja Uusimaa on erityisen haasteellinen alue Suomessa. Tämän johdosta olemme päätyneet siihen, että hallimme pidetään suljettuna toistaiseksi siihen asti, kun hallitukselta tulee lievennyksiä rajoituksiin.
  2. Tulemme ottamaan asiakkaisiimme yhteyttä ensi viikon aikana.
  3. Tulemme testaamaan virtuaalituntien pitämistä joissain ryhmäliikuntamuodoissa. Tästä ja siihen liittyvistä toimintatavoista informoimme erikseen heti kun mahdollista. Seuraa ilmoitteluamme http://ltsport.fi/ajankohtaista
  4. Päätös on tehty huolellisesti harkiten erityisesti terveydellisiä seikkoja painottaen. Taloudelliselta kannalta katsoen se on hyvin raskas. Teemme kaikkemme, että selviäisimme tilanteen yli siten, että pystyisimme jatkamaan toimintaamme pandemiatilanteen lauettua. Myös kiinteistön vuokraaja ymmärtää tilanteen vakavuuden ja pyrkii omalta osaltaan mahdollistamaan toiminnan jatkumisen. Toivomme jäseniltämme ymmärtämystä ja mahdollisuuksien mukaan myös taloudellista tukea. Jos haluatte olla tukemassa toimintaamme, voitte ilmoittaa Martinille (sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 044-2547288) halukkuutenne maksaa jäsenyytenne tauotuksesta huolimatta. Voitte tukea toimintaamme myös ostamalla nettikaupastamme (https://avoinna24.fi/lahitapiolasportcenter/webstore) lahjakortteja, joiden voimassaoloaikaa olemme tilanteen johdosta pidentäneet yhteen vuoteen.

Toivotaan, että tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian. Siihen asti pidetään huolta hygieniasta, erityisesti muistetaan pestä kädet saippualla ja aivastaa oikeinei liikuta muiden joukossa, jos on pieniäkään sairausoireita (nuha, kurkkukipu, lihassärky…)

PERSONAL TRAINERIT HUOMIO! 💪

Haluatko työllistyä liikunta-alalla jopa kokoaikaisesti valmennusten parissa? Oletko valmis näkemään vaivaa kasataksesi itsellesi mahtavan jengin erilaisia valmennettavia? Onko unelmasi työllistyä yrityksessä, jossa on taustalla suuri konsernin voima sekä loistavat etenemismahdollisuudet? ✅✅✅

Jos kuulostaa hyvältä, jatka lukemista! 😎 Etsimme energistä ja motivoitunutta APT personal trainer -yrittäjää Lähitapiola Sport Centeriin Masalaan (Kirkkonummi). Odotamme, että olet valmis työskentelemään ainakin 10 tuntia viikossa. Katsomme vahvuutena jos sinulla on taustaa tai koulutusta voimavalmennuksen puolelta.

Edut Erimoverilla työskentelystä:

- Trainer4You:n myynnin ja markkinoinnin jatkokoulutus maksutta
- Valmis konseptiikka
- Esimiehen tuki
- Valmiit materiaalit (T4Y:n tietopankin sisältö)
- Valmennusjärjestelmä: Syketribe järjestelmän käyttöoikeudet edulliseen hintaan
- Markkinointimateriaalit, käyntikortit & työpaidat
- Kattavat etuudet Trainer4You:n ja Erimoverin kautta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 👉 hae HETI, jos tunsit liekin syttyvän! 🔥 Odotamme innolla hakemuksia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.